plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

​Agenția Zbor.md, premiată pentru cele mai multe bilete de avion vândute

Agenția Zbor.md, premiată pentru performanțele remarcabile în industria călătoriilor aeriene.

Victor Afteni, directorul general Zbor.md, a afirmat că: ” Încrederea și recunoașterea primită prin acest premiu, reflectă angajamentul și pasiunea noastră pentru a oferi clienților cele mai bune servicii de călătorie posibile. Prin câștigarea acestui premiu prestigios, am dovedit că suntem lideri în domeniul călătoriilor aeriene. Echipa noastră dedicată a făcut posibilă această realizare prin profesionalism și orientarea către nevoile clienților.”

Rezervarea biletelor de avion prin intermediul agenției Zbor.md este extrem de simplă. Echipa noastră de experți în călătorii este disponibilă pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale și pentru a-ți oferi asistență în alegerea celor mai potrivite opțiuni de călătorie.

Garantăm că biletele tale de avion vor fi emise în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță.

Având parteneriate solide cu compania FLYONE, dar și alte companii aeriene de top, agenția de călătorii Zbor.md are acces la oferte exclusive și tarife preferențiale.

Fiecare pasager este asigurat că beneficiază de cele mai bune prețuri la biletele de avion, iar experiența lui de călătorie - devine una memorabilă și lipsită de griji. Din miile de opțiuni, platforma selectează biletele cu cel mai bun tarif, combină zboruri, având ca scop să ajungeți la destinație într-un timp relativ scurt.

Departamentul de suport pentru pasageri lucrează 24 de ore pe zi / șapte zile pe săptămână.

Compania FLYONE, a fost fondată în 2016 și a reușit să devină cea mai mare companie aeriană din Moldova. FLYONE este membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și operează zboruri către aproape 60 de destinații.

Alege să călătorești cu încredere – alege cea mai bună agenție din țară.
Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre planurile tale de călătorie și pentru a profita de ofertele Zbor.md.

Informații de contact:

E-mail: info@zbor.md
Viber: +37378844111 | Whatsapp: +37378844111
Facebook: Zbor.md
Instagram: Zbor.md
TikTok: Zbor.md
Telegram: Zbor.md

Comentarii