plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Vă prezentăm compania aeriană HiSky

HiSky, este compania aeriană preferată a călătorilor, își desfășoară activitatea începând cu anul 2021, oferind zboruri regulate și în regim charter din România și Republica Moldova către peste 20 de destinații interne și internaționale.

Flota
Flota sa cuprinde șapte aeronave din familia Airbus A320, inclusiv patru aeronave A320 cu 180 de locuri, o aeronavă A319 cu 144 de locuri și două aeronave A321neoLR, produse în anul 2023, cu configurații de 201 și 220 de locuri.

Despre pasageri
În doar doi ani de activitate, HiSky a depășit numărul de 1,5 milioane de pasageri transportați, efectuând peste 25.800 de ore de zbor și mai mult de 11.900 de zboruri. Compania operează zboruri din cele trei baze din București, Cluj-Napoca și Chișinău către destinații din România și Europa. Politica de prețuri îmbină principiile low-cost cu o gamă largă de servicii suplimentare. HiSky oferă 3 pachete de servicii: Basic, Clasic, Premium, fiecare cu beneficii adaptate nevoilor pasagerilor.

Despre zborurile spre SUA
HiSky a obținut Permisul de Operator Străin de Transport Aerian din partea Departamentului Transporturilor din SUA, fiind singura companie aeriană din România cu dreptul de a opera zboruri regulate de pasageri către orice destinație din Statele Unite ale Americii. După obținerea acestei autorizații, HiSky se pregătește să lanseze primele curse directe peste ocean, cu plecare din România, după mai mult de 20 de ani.

Ce îți oferă HiSky?
O soluție convenabilă, sigură și accesibilă pentru fiecare pasager, atât în călătoriile de afaceri, cât și în cele de agrement. Principalul obiectiv al companiei este să asigure zboruri în siguranță, oferind călătorii fără griji și fără riscuri pentru fiecare pasager și membru al echipajului.

HiSky continuă să își extindă flota și portofoliul de destinații, iar odată cu aceasta, își mărește și echipa. Compania derulează o campanie continuă de recrutare a piloților și însoțitorilor de bord.

Destinațiile disponibile cu HiSky includ:
Chișinău – Dublin, Frankfurt, Paris, Milano, Veneția, Tel Aviv, Roma, Bologna, Londra, București, Dusseldorf, Istanbul, Barcelona, Bruxelles, Bordeaux, Malaga și New York City, Hamburg.



Comentarii