plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Informație importantă în legătură cu COVID-19

În legătură cu măsurile luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip COVID-19,în baza Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr. 9 din 15.03.2020 și a Directivei Operaționale a Autorității Aeronautice Civile Nr.05 din 25.03.2020 cu privire la instituirea unor restricții în domeniul aviației civile,

în cazul în care se întrerupe itinerarul virtual a opțiunii de zbor, Garanția Zbor.md nu va fi aplicată. În loc să ofere un transport alternativ, Zbor.md va contacta furnizori de bilete și vă va rambursa orice sumă colectată pentru biletele Dvs., cu menținerea a 5 EUR, ca taxă de administrare din partea furnizorului de Conexiuni Inteligente.

Această condiție va fi aplicată la toate cererile neprocesate până la această dată, la fel ca la orice rezervări viitoare efectuate în timpul pandemiei.

La fel, pentru fiecare rezervare anulată o să primiți un email cu instrucțiuni, oferite de fiecare companie aeriană în parte, la care trebuie să răspundeți în termenii indicați.

Vă rugăm să țineți minte că depindem în totalitate de condițiile impuse de companiile aeriene, astfel pentru zborurile anulate vom aplica exclusiv soluțiile oferite de fiecare companie aeriană în parte.

Pentru fiecare Rambursare/Reemitere, Zbor.md nu va reține valoarea totală a Taxei de Serviciu percepută inițial pentru serviciile sale, dar va reține taxa unică de 10 Eur, ca taxă de administrare.


Informația se va adapta periodic ....

Comentarii