Blog

6 Motive De Ce să Vezi Hamburg
4910
6 Motive De Ce să Vezi Hamburg

Hamburg este un oraș important din Germania, situat în nordul țării, la confluența râurilor Elba și Alster. Cunoscut pentru portul său aglomerat, Hamburgul este un centru comercial vital și un loc plin de istorie și cultură. Aici poți vizita renumitul district roșu St. Pauli, să te plimbi pe faleza la Alster sau să explorezi muzeele fascinante ale orașului. Cu clădirile sale istorice și atmosfera sa vibrantă, Hamburgul oferă o experiență captivantă pentru orice vizitator. Urmează 6 motive de ce ar trebui să vezi acest oraș:

Lufthansa Revine în Moldova
3110
Lufthansa Revine în Moldova

Lufthansa, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, a fost înființată în 1953 în Germania. Inițial, opera sub numele de "Luftag" și a fost creată pentru a prelua activitățile de zbor ale fostei companii aeriene germane, Deutsche Lufthansa, înființată în 1926.

E Timpul să Zbori în Sri Lanka
5105
E Timpul să Zbori în Sri Lanka

Sri Lanka, în traducere “insula splendidă”, este un loc de poveste, cu o istorie care datează de mii de ani, Marco Polo numind-o cea mai frumoasa insulă din lume! Cum ar fi iarna aceasta să vizitezi o țară care împarte apele turcoaz ale Oceanului Indian cu Maldive? Ea este țara întinselor culturi de ceai, a kilometrilor de plajă de culoarea chihlimbarului, aflată la intersecția dintre culturile sud asiatice, tamil și singaleză.

Istanbul. Locuri Must - Visit
2891
Istanbul. Locuri Must - Visit

Istanbul este cel mai iubit și totodată cel mai mare oraș din Turcia. De asemenea, acest megalopolis este și principalul centru comercial, cultural și financiar al Turciei.

Ce să Vizitezi în SUA?
3612
Ce să Vizitezi în SUA?

Statele Unite ale Americii oferă o grămadă de oportunități atunci când vine vorba despre planificarea vacanței. De la schi de iarnă, snowboard și izvoare termale în Colorado, până la explorarea pe timp de vară în nordul Maine și Alaska, plus adevăratele spectacole de toamnă în New Mexico și Las Vegas, fiecare loc poate deveni o călătorie de invidiat.

Zboară cu Animăluțul Tău de Companie
3568
Zboară cu Animăluțul Tău de Companie

Călătoria cu un animal de companie prin intermediul companiilor aeriene, precum Turkish Airlines, FLYONE sau HiSky, necesită anumite documente și îndeplinirea unor condiții specifice.

Tot ce Trebuie să Cunoști Despre Bagajul de Mână.
4027
Tot ce Trebuie să Cunoști Despre Bagajul de Mână.

Bagajul de mână este o mică valiză sau geantă pe care pasagerii o pot lua cu ei în cabină în timpul călătoriilor cu avionul. Acesta conține obiecte personale și necesare pentru călătorie, cum ar fi documente, medicamente, gadget-uri, haine de schimb sau alte articole esențiale. Dimensiunile și greutatea permise pentru bagajul de mână pot varia în funcție de compania aeriană.

Varșovia în Detaliu: Descoperă Orașul Împreună cu Noi
3604
Varșovia în Detaliu: Descoperă Orașul Împreună cu Noi

Cu Lot Polish Airlines, poți transforma călătoria ta într-o experiență de neuitat către Varșovia descoperind bogăția istoriei, cultura vibrantă și deliciile gastronomice ale acestui oraș captivant. Iată câteva curiozități despre Varșovia care ar trebui să le cunoști înainte să o vizitezi:

Top orașe Must-Visit de Crăciun
4561
Top orașe Must-Visit de Crăciun

Crăciunul este una dintre cele mai iubite sărbători din an, marcată de numeroase tradiții și obiceiuri. Încă din Antichitate, Crăciunul reprezintă nașterea lui Iisus Hristos, iar de-a lungul secolelor a devenit o sărbătoare a familiei, când toți cei dragi se strâng în jurul mesei, își oferă cadouri, iar Moș Crăciun este așteptat de copii.

Descoperă Tokyo cu Turkish Airlines!
5142
Descoperă Tokyo cu Turkish Airlines!

Tokyo capitala Japoniei, găzduiește mai multe cartiere distincte, fiecare având propria sa atmosferă. De exemplu, Shibuya este cunoscut pentru trecerea de pietoni “Shibuya Crossing,” iar Akihabara este centrul culturii otaku și electronicelor.

O Nouă Destinație! Tot ce Trebuie să Cunoști Despre Nisa
4964
O Nouă Destinație! Tot ce Trebuie să Cunoști Despre Nisa

Nisa este cunoscută pentru plajele sale frumoase, climatul plăcut și peisajele variate. Mai mult ca atât, este un oraș important cu o istorie bogată, arhitectură impresionantă și viață culturală foarte dezvoltată.