Zbor.md
Compania aeriană Wizz Air lansează trei curse noi
2367

Compania aeriană Wizz Air lansează trei curse noi

 Wizz Air își extinde rețeaua de destinații de la Chișinău prin lansarea a trei rute noi ce promit să îmbogățească opțiunile călătorilor din Moldova. Printre noile destinații se numără trei metropole europene și internaționale de top: Viena, Varșovia și Abu Dhabi.

Viena, capitala elegantă a Austriei, este renumită pentru istoria sa imperială, arhitectura impresionantă și atmosfera culturală vibrantă. De la Palatul Schönbrunn la Opera de Stat din Viena și cafenelele istorice, orașul atrage vizitatori din întreaga lume dornici să descopere farmecul său unic.

Varșovia, inima vibrantă a Poloniei, îmbină istoria bogată cu modernitatea vibrantă. De la vechile sale străzi pavate din centrul istoric reconstruit după război, până la muzeele sale fascinante și viața de noapte efervescentă, Varșovia oferă o panoramă captivantă a Europei Centrale.

Abu Dhabi, capitala dinamică a Emiratelor Arabe Unite, este un centru al luxului, inovației și ospitalității orientale. De la măreția sa arhitecturală și insulele artificiale, până la piețele de suveniruri tradiționale și oportunitățile de shopping de lux, Abu Dhabi este o destinație fascinantă pentru cei care caută experiențe exotice.

Aceste noi rute Wizz Air nu numai că deschid uși către aventuri noi și culturi diverse, dar oferă și oportunități de călătorie mai accesibile și convenabile pentru locuitorii din Chișinău. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei escapade culturale în Viena, unei explorări istorice în Varșovia sau unei incursiuni într-o lume de lux în Abu Dhabi, acum aveți mai multe opțiuni de a vă îndeplini visurile de călătorie.


Începând cu data de 30 septembrie 2024, Wizz Air va opera zboruri pe cursa Chișinău – Viena de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri. Tot din 30 septembrie 2024, cetățenii Republicii Moldova pot beneficia de zboruri directe de la Varșovia la Chișinău în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

Pe 27 octombrie 2024 va fi lansată și cursa Chișinău – Abu Dhabi. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică. Din luna noiembrie, zborurile de pe ruta Varșovia – Chișinău vor fi operate în zilele de marți, joi și duminică.

Prețul biletelor începe de la 29,99 euro pentru zborurile către Viena. Pentru cursa Varșovia – Chișinău costul unui bilet începe de la 24,99 euro, iar în cazul zborurilor din Abu Dhabi către Chișinău – de la 49,99 euro.

Așadar, pregătiți-vă bagajele și lăsați-vă purtați de spiritul aventurii cu Wizz Air către aceste trei destinații de neuitat din Europa și din Orientul Mijlociu!


Pentru detalii, ne puteți apela la numerele de telefon: (+373) 22 844 111 | (+373) 78 844 111.